vi på lpd

Unikt kontorskoncept i centrala Karlskoga

Vi på LPD Office

LPD Office drivs av Lisa Persson och ägs av familjens koncern. Efter ett antal år i Stockholm och pluggande i olika bibliotek, på caféer och i grupprum så växte en tanke fram om ett smart och flexibelt sätt att arbeta fram. 

Efter några års betänketid växte idén om ett cowork office i Karlskoga fram, och förverkligades i det gamla bankhuset på Kungsvägen 35. Renoveringarna inleddes i början på 2022 och sommaren 2022 stod första planet redo.

Om LPD Office

LPD Office är framtidens arbetsplatslösning. Tiden med långa och krångliga hyreskontrakt är förbi.

LPD Office

Snabba fakta

0
Antal rum
0
Konferenslokaler
0
Kvadratmeter

I fastigheten finns också en nyrenoverad lägenhet för korttidshyra, och i källaren huserar Karlskogas första golfsimulator.

Övernattningslägenhet

I fastigheten finns en lägenhet att hyra på kort tid. Kortare uppdrag i Karlskoga? Vattenläcka hemma? Hos oss kan du hyra lägenhet veckovis. Lägenheten är 43 kvadratmeter stor med kök, badrum med dusch och toalett samt klädkammare. Självklart smakfullt renoverad och vackert möblerad.

Regler för ordning & trivsel

Håll ordning omkring dig och hjälp gärna till om någon råkat glömma. Ta rätt på dina kaffekoppar, disk och torka efter dig om du spillt eller smulat. Håll din egen arbetsplats i gott skick och var rädd om våra möbler.

Golfsimulator

Välkommen att spela Trackman 4 hos oss!

Rulla till toppen