Regler för ordning & trivsel

Här gäller följande

Var god läs igenom våra regler för att hjälpa oss skapa bästa möjliga trivsel för dig och alla besökare.

Håll ordning omkring dig och hjälp gärna till om någon råkat glömma. Ta rätt på dina kaffekoppar, disk och torka efter dig om du spillt eller smulat. Håll din egen arbetsplats i gott skick och var rädd om våra möbler.

Samtal sker i normal samtalston och med ett vårdat språk. Håll gärna mobiltelefonen på ljudlöst om du sitter och arbetar i någon av våra allmänna ytor. Använd hörlurar om du lyssnar på musik.

Frukt, vatten, te och kaffe finns i vårt kök för dig att konsumera på plats.

Alkoholförtäring är endast tillåtet av oss i organiserade former, t.ex After Work. Rökning och droganvändning är inte tillåtet i våra lokaler.

Vi välkomnar hundar att följa med sin ägare som hyr eget kontor. Hunden skall hållas under uppsikt och vistas i det egna kontoret, samt får den inte gå lös i de allmänna ytorna.

Konferensrum får inte bokas upp som kontor. Lämna konferensrummet i det skick du vill finna det.

Du får självklart ta emot gäster för möten. Att regelbundet få ett besök som arbetar hos oss medför dock att hen måste lösa eget medlemskap hos oss.

Det kan förekomma evenemang i våra allmänna ytor. Dessa aviseras i god tid och hålls generellt på morgon eller eftermiddag. Vill du ha ett evenemang? Välkommen att prata med oss.

Hos LPD Office respekterar vi självklart varandra. Hos oss är alla välkomna och ska känna sig välkomna, oavsett etnicitet, hudfärg, kön, funktionsvariation, ålder, sexuell läggning, religiös eller politisk åsikt.

Rulla till toppen