Om LPD Office

Unikt kontorskoncept i centrala Karlskoga

Karlskogas modernaste kontorslösning - Ett modernt och vackert kontorskoncept mitt i stan.

I hjärtat av Karlskoga, på Kungsvägen 35 har det gamla bankhuset får en totalrenovering som ger möjligheter att arbeta på en flexibel arbetsplats eller i ett möblerat kontor.

Här kan du arbeta i en trivsam och kreativ miljö, så kort eller lång tid du vill. Vi vet att flexibilitet blir allt viktigare och därför vill vi inte binda upp våra kunder i långa och krångliga kontrakt. Är du företagare, konsult på genomresa, trött på hemmajobbandet eller något annat så passar vår lösning dig perfekt. Arbeta i vår härliga loungemiljö så kort tid som en dag – eller arbeta i eget rum tills vidare. Det är du som bestämmer!

Hos oss är du välkommen att arbeta per dag eller månadsvis. Vi tillämpar alltid en månads uppsägningstid och vill inte binda upp våra medlemmar i långa och krångliga kontrakt.

"Säg hej då till långa och krångliga kontorskontrakt "

Om LPD Office

LPD Office är framtidens arbetsplatslösning. Tiden med långa och krångliga hyreskontrakt är förbi.

LPD Office

Snabba fakta

0
Antal rum
0
Konferenslokaler
0
Kvadratmeter

I fastigheten finns också en nyrenoverad lägenhet för korttidshyra, och i källaren huserar Karlskogas första golfsimulator.

Övernattningslägenhet

I fastigheten finns en lägenhet att hyra på kort tid. Kortare uppdrag i Karlskoga? Vattenläcka hemma? Hos oss kan du hyra lägenhet veckovis. Lägenheten är 43 kvadratmeter stor med kök, badrum med dusch och toalett samt klädkammare. Självklart smakfullt renoverad och vackert möblerad.

Regler för ordning & trivsel

Håll ordning omkring dig och hjälp gärna till om någon råkat glömma. Ta rätt på dina kaffekoppar, disk och torka efter dig om du spillt eller smulat. Håll din egen arbetsplats i gott skick och var rädd om våra möbler.

Golfsimulator

Välkommen att spela Trackman 4 hos oss!

Rulla till toppen